Utbildning

Rätt kunskap om ditt system

​​​​​​​
Efter att vi har installerat ett säkerhetssystem hos dig är det viktigt att rätt personer på ditt företag eller som vistas i din fastighet vet hur systemet fungerar. På det sättet undviker du onödiga larmningar samtidigt som de som vistas i lokalerna kan känna sig bekväma med det nya systemet.

Vissa typer av säkerhetssystem kräver att till exempel en fastighetsteknik eller driftpersonal vet hur det fungerar. Andra system kräver ingen specifik person utan det räcker att någon som kontinuerligt vistas i lokalerna har en så pass bra koll att man kan undvika felkällor till larm.

Vi lär dig systemet

När vi har installerat något typ av säkerhetssystem hos dig är utbildningen efteråt ett viktigt steg. Någon från oss kommer ut till er och demonstrerar systemet så att du kan sköta det tillräckligt mycket på egen hand. På det sättet kan du känna dig trygg i att någon på plats har koll på läget. Beroende på vad det är för typ av system kan vi tillsammans komma fram till vem som bör ha kunskapen.
 
Om du har några frågor kring tidsåtgång eller hur en utbildning går till är det bara att du hör av dig till oss.

Vi erbjuder leasing via Wasa Kredit

Finansiera ert köp med leasing! Det är fördelaktigt och gör att du kan komma igång direkt och sedan fördela investeringskostnaden över tid. Har du frågor kontakta oss så berättar vi mer

Fördelar

  • Leasingavgiften är lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna.
  • Hela leasingavgiften är avdrags­ gill, det vill säga dras som en driftkostnad, vilket innebär minskad skatt.
  • Med finansiering kan du behålla likviditeten och binder inte kapital.
  • Leasing fördelar kostnaden över tiden.
  • Du kan finansiera upp till 100 procent av kostnaden av ett objekt.

Läs mer om våra andra tjänster...

Passersystem

Kameraövervakning

Inbrottslarm