Brandlarm och Utrymningslarm

Grunden till en säker fastighet är ett välfungerande brandlarmsystem

​​​​​​​
Genom att brandskydda ditt företag eller dina fastigheter har du tagit det första och viktigaste steget mot en säker inomhusmiljö. När du väljer oss får du en pålitlig och certifierad anläggarfirma som ser till att ditt nya system är optimerat utifrån alla dina behov.

När du skaffar ett högkvalitativt brandskydd värnar du inte bara om din egendom och miljön utan ser också till att alla som vistas i dina lokaler är skyddade. 
 
I säkerhetsbranschen pågår en ständig teknisk utveckling, både när det gäller utrustning och metoder. Vår ambition är att alltid hålla oss i framkant av den tekniska utvecklingen genom kontinuerlig utbildning och ett starkt framtidsdriv. Det är viktigt för oss att upprätthålla en hög kompetens när det gäller alla våra produkter och tekniska metoder och lösningar. 

Certifierad anläggarfirma Brand med egen Behörig Ingenjör Brand

Genom att anlita en certifierad firma garanteras du som kund en hög kvalitet och pålitlighet som varje år kontrolleras noggrant för att följa de standarder som är uppsatta. Uppdrag som utförs inom brand- och utrymningsanläggningar ska ske med en tillförlitlighet som du som kund aldrig behöver tvivla på.
Anläggarfirma brandlarm anger de krav som finns på organisation, personal och verksamhet hos de företag som arbetar med brand- eller utrymningsanläggningar. Certifiering enligt SBF 1008 är ett intyg på att företag arbetar kontinuerligt med kvalitet, säkerhet och kundnöjdhet. Ett oberoende certifieringsorgan kontrollerar regelbundet företagen som är certifierade, personalen, tjänsterna och ledningssystemet. Platsbesök sker av revisorer med omfattande kompetens och mångårig erfarenhet inom branschen.

Vi erbjuder leasing via Wasa Kredit

Finansiera ert köp med leasing! Det är fördelaktigt och gör att du kan komma igång direkt och sedan fördela investeringskostnaden över tid. Har du frågor kontakta oss så berättar vi mer

Fördelar

  • Leasingavgiften är lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna.
  • Hela leasingavgiften är avdrags­ gill, det vill säga dras som en driftkostnad, vilket innebär minskad skatt.
  • Med finansiering kan du behålla likviditeten och binder inte kapital.
  • Leasing fördelar kostnaden över tiden.
  • Du kan finansiera upp till 100 procent av kostnaden av ett objekt.

Läs mer om våra andra tjänster...

Driftlarm

Utbildning

Passersystem