Kameraovervakning / CCTV

En tryggare vardag

​​​​​​​
Oavsett om det är till ditt hem eller företag har vi kameraövervakning som kommer att öka säkerheten. Genom en högkvalitativ kameraövervakning får du ett system som är anpassat efter dina behov.

Alla vill känna sig trygga, både hemma och på jobbet. Därför är vårt mål att jobba med trygghet och säkerhet på ett så mångsidigt sätt som vi bara kan. Ett steg i det är kameraövervakning där du får ett system som håller bra koll på dina lokaler. Du höjer säkerheten samtidigt som du kan öka uppföljning efter eventuella händelser. 
 
När du väljer oss garanteras du både produkter och metoder som är av högsta kvalitet. Vi vill alltid ligga i teknisk framkant och jobbar kontinuerligt med att uppdatera och modernisera vårt arbete. 

Vi hjälper dig att välja rätt

Det är viktigt för oss att du som kund ska känna dig nöjd efter att ha vänt dig till oss. Därför är vi noggranna med att välja rätt utrustning för att optimera värde och funktion utefter just dina behov.
kameraövervakningkameraövervakning

Vi erbjuder leasing via Wasa Kredit

Finansiera ert köp med leasing! Det är fördelaktigt och gör att du kan komma igång direkt och sedan fördela investeringskostnaden över tid. Har du frågor kontakta oss så berättar vi mer

Fördelar

  • Leasingavgiften är lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna.
  • Hela leasingavgiften är avdrags­ gill, det vill säga dras som en driftkostnad, vilket innebär minskad skatt.
  • Med finansiering kan du behålla likviditeten och binder inte kapital.
  • Leasing fördelar kostnaden över tiden.
  • Du kan finansiera upp till 100 procent av kostnaden av ett objekt.

Läs mer om våra andra tjänster...

Inbrottslarm

Brandlarm och Utrymningslarm

Driftlarm