Passersystem

Ha kontroll över vilka som kommer och går

​​​​​​​
Öka säkerheten hos ditt företag eller i dina fastigheter genom att hantera vem som har tillträde vart och när. Vi erbjuder kompletta lösningar som motsvarar alla dina behov med både fysisk säkerhet och tillträdeskontroll via passersystem.
 
Ett passersystem kan innefatta allt från en enda dörr till 200 dörrar som alla behöver omfattas av samma system. Oberoende av hur stort system du behöver till ditt företag eller fastighet ser vi till att du får ett optimerat passersystem av högsta kvalitet.
 
Genom att ha ett välfungerande passersystem höjer du säkerheten och ser till att ingen utan behörighet kommer in i dina lokaler under tider som de inte är välkomna. De som arbetar eller befinner sig i lokalerna kan känna sig säkrare, oavsett hur få de är eller vilka tider det handlar om.

Högsta servicestandard

Vår service ska alltid minst motsvara dina förväntningar. Vid varje service- eller installationsåtgärd ser vi till att rätt kompetens finns tillgänglig och att du som kund känner trygghet både när det gäller löpande åtgärder och om det oväntade skulle inträffa. Om du undrar något över hur vår service eller avtal fungerar kan du läsa mer under service.
passersystem och passagesystempassersystem och passagesystem

Vi erbjuder leasing via Wasa Kredit

Finansiera ert köp med leasing! Det är fördelaktigt och gör att du kan komma igång direkt och sedan fördela investeringskostnaden över tid. Har du frågor kontakta oss så berättar vi mer

Fördelar

  • Leasingavgiften är lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna.
  • Hela leasingavgiften är avdrags­ gill, det vill säga dras som en driftkostnad, vilket innebär minskad skatt.
  • Med finansiering kan du behålla likviditeten och binder inte kapital.
  • Leasing fördelar kostnaden över tiden.
  • Du kan finansiera upp till 100 procent av kostnaden av ett objekt.

Läs mer om våra andra tjänster...

Kameraövervakning

Inbrottslarm

Brandlarm och Utrymningslarm