Driftlarm

Ha full kontroll över dina lokaler

​​​​​​​
När drift och produktioner ligger nere förlorar du pengar för varje sekund som går. Genom ett högkvalitativt driftlarm får du veta så fort något börjar bli fel, så att du kan ta rätt beslut och undvika onödiga kostnader.
 
Beroende på vad för typ av verksamhet du bedriver kan du vara i behov av driftlarm. Det kan till exempel handla om larm som ser till att dina lokaler håller rätt temperatur eller bibehåller jämna nivåer av fuktighet för att saker och ting ska vistas i rätt omständigheter. Det vara aktuellt om du har känsliga rum som till exempel rum där mediciner förvaras eller i servicerum. 

Högsta kvalitet för dina känsliga varor

När du har ett välfungerande driftlarm får du veta så fort något är fel så att du kan ta ett beslut kring åtgärd direkt. Ett snabbt agerande är avgörande för att verksamheten inte ska förlora pengar på grund av att drift och produktion ligger nere. Det finns flera sorters driftlarm anpassade för just din verksamhet som mäter och känner av och reagerar direkt när det är något som inte stämmer. 

Vi erbjuder leasing via Wasa Kredit

Finansiera ert köp med leasing! Det är fördelaktigt och gör att du kan komma igång direkt och sedan fördela investeringskostnaden över tid. Har du frågor kontakta oss så berättar vi mer

Fördelar

  • Leasingavgiften är lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna.
  • Hela leasingavgiften är avdrags­ gill, det vill säga dras som en driftkostnad, vilket innebär minskad skatt.
  • Med finansiering kan du behålla likviditeten och binder inte kapital.
  • Leasing fördelar kostnaden över tiden.
  • Du kan finansiera upp till 100 procent av kostnaden av ett objekt.

Läs mer om våra andra tjänster...

Utbildning

Passersystem

Kameraövervakning