Om oss

Experter på säkerhetssystem


Hos oss får du alltid det rätta säkerhetssystemet för dig. Våra experter ser till att du utbildas i hur systemet fungerar och du kan sedan teckna ett serviceavtal som säkerställer att ditt system fungerar väl i många år framåt!

Larm & Signalteknik startades 1991 men bytte ägare 2016. Tack vare det goda ryktet som företaget alltid har haft har det varit ett givande uppdrag att ta sig an för både de nya ägarna och de nya anställda.

2023-01-12 så går Larm & Signalteknik och Josec AB samman och bildar tillsammans Jämtlands största fristående larm- och säkerhetsinstallatör!

Larm & Signalteknik AB grundades 1991 och har sedan dess levererat brandlarm, inbrottslarm, passersystem och kameraövervakning till företag och organisationer i Jämtland. Josec AB bildades 2020 och har sitt ursprung i Sejfa och Johnsons El. Josec har också levererat brandlarm, inbrottslarm, passersystem och kameraövervakning till företag och organisationer i Jämtland med omnejd.

Med lång erfarenhet och ett ständigt driv framåt är vi noggranna med att utveckla våra metoder och vårt utbud för att hålla oss i teknisk framkant. Det viktigaste är alltid att våra kunder får det absolut bästa och att vi håller kundnöjdheten fortsatt väldigt högt.

En helhet för bästa trygghet

​​​​​​​
Hos oss kan du få allt från den minsta lösningen till den mest komplexa. Vi har helhetslösningar för dig som vill ha högsta möjliga säkerhet och enklare lösningar för dig som bara vill känna dig lite tryggare. Vi levererar allt från passersystem och kameraövervakning till inbrottslarm och brandskydd. Vad du än behöver i säkerhetsväg hittar du det hos oss, anpassat efter dig och dina behov.