Inbrottslarm

​​​​​​​Vi täcker dina säkerhetsbehov

​​​​​​​
Du ska känna dig trygg och slippa ägna tankar åt dina lokalers säkerhet. Genom att vända dig till oss får du ett högkvalitativt system som vid behov inkluderar överfallslarm.
 
När vi installerar en larmanläggning använder vi oss bara av produkter och metoder av absolut högsta kvalitet. På det sättet får du ett system som håller länge och väl. För att säkerställa att förändrade omständigheter, till exempel vid ombyggnationer eller byte av dörrar, inte påverkar funktionaliteten kan du teckna ett serviceavtal som garanterar att alla eventuella problem upptäcks och åtgärdas. 
 
Om du är i behov av inbrottslarm till butik eller andra affärslokaler där din personal kommer i kontakt med kunder ser vi också till att du får ett överfallslarm. Vi installerar det och ser till att det blir enkelt att använda av dina anställda så att deras säkerhet är högsta möjliga på jobbet.

En aktör att lita på

Vi har mångårig erfarenhet av säkerhetsbranschen och har en hög kundnöjdhet som vi värnar om. Som företag strävar vi efter att överträffa krav och förväntningar på sekretess, integritet och säkerhet i allt vi gör. Vårt bemötande ska alltid präglas av tydlig identifikation och högsta möjliga serviceanda. 
​​​​​​​
Vi hjälper även stora säkerhetsföretag med rikstäckande avtal som innefattar service och installationer mot deras egen kundbas. 
inbrottslarminbrottslarm

Vi erbjuder leasing via Wasa Kredit

Finansiera ert köp med leasing! Det är fördelaktigt och gör att du kan komma igång direkt och sedan fördela investeringskostnaden över tid. Har du frågor kontakta oss så berättar vi mer

Fördelar:

  • Leasingavgiften är lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna.
  • Hela leasingavgiften är avdrags­gill, det vill säga dras som en driftkostnad, vilket innebär minskad skatt.
  • Med finansiering kan du behålla likviditeten och binder inte kapital.
  • Leasing fördelar kostnaden över tiden.
  • Du kan finansiera upp till 100 procent av kostnaden av ett objekt.

Läs mer om våra andra tjänster...

Brandlarm och Utrymningslarm

Driftlarm

Utbildning