Service

Ta hand om din säkerhetsutrustning

​​​​​​​
För att säkerställa att din säkerhetsanläggning fungerar som den ska i många år framöver är det viktigt med regelbunden service. Du kan teckna ett serviceavtal hos oss där vi tillsammans kommer överens om hur vi kontinuerligt ska kontrollera ditt system. 
 
Det finns mycket att tänka på när man har ett säkerhetssystem. Om du till exempel bygger till en vägg i en lokal kan det påverka ditt larm så till den grad att det blir en blind spot vid den nya väggen. Om dörrar ska bytas eller en tillbyggnation ska ske kommer det sannolikt också att påverka funktionaliteten. Därför är det viktigt att systemet anpassas efter förändringarna.
 
Genom att ha ett serviceavtal hos oss ser vi till att ditt system fungerar som det ska och åtgärdar problem om sådana skulle uppstå. På det viset undviker du säkerhetsbrister och onödiga kostnader.

Allt för våra kunder​​​​​

​​​​​​​
Som en seriös och pålitlig aktör lägger vi yttersta vikt vid att du som kund får det bästa systemet till ett rättvist pris. Med vår långa erfarenhet, kunskap och vårt driv att ständigt förbättras bemöter vi dig alltid på ett proffsigt och hjälpsamt sätt. Målet är alltid att du får det bästa möjliga systemet och en god helhetsupplevelse av oss.
 
Utöver vårt direkta arbete med våra kunder i Jämtland och Härjedalen med omnejd hjälper vi också rikstäckande säkerhetsbolag med service och installationer gentemot deras kundbas.