Passagesystem

Allt fler företag i Sverige har på senare år ökat sin säkerhet. Man har minskat svinn och stölder och samtidigt fått tryggare personal.

PassageMed skalbara passagesystem ersätter man enkelt nycklarna i samtliga allmänna dörrar och utrymmen. Systemet är mycket flexibelt och innehåller alla delar för att kunna uppfylla kraven som ställs på ett helintegrerat system. Genom den flexibla uppbyggnaden kan man börja med en kortläsare för en dörr och sedan bygga ut och ansluta valda delar för att få ett helintegrerat system med porttelefon, tvättstugebokning, infotavlor m.m.

Man kan även enkelt bestämma under vilka tider och dagar personer får vistas i lokalerna. Man får även kontroll på när personerna varit i lokalerna via händelseminnet. Med denna funktion ser man alla passager i kortläsaren. Man får veta vem och när någon passerat samt datum. Även försök till ogiltig passage registreras. Möjligheterna och fördelarna är många.

Till systemet kan man ansluta flera olika läsartyper som bl.a:

  • Magnetkortläsare.
  • Dallasläsare. Via en knapp som kan sättas på nyckelknippan får man genom att nudda läsaren en snabb och smidig passage.
  • Handsfree. Beröringsfria läsare. Finns för kort och långt avstånd.
  • Smartcardläsare. Med Smartcard når man högre säkerhet mot kopiering av kort. Korten är lösenordsskyddad

Passagesystem

Vill ni veta mer om passagesystem-lösningarna så kan ni läsa mer om det i PDF:n nedan:

Ladda ned PDF

Frågor? Kontakta oss direkt!
Tel: 063 - 13 78 80

Kundtjänst

Larm & Signalteknik

Vi svarar på alla
dina frågor, tar emot
felanmälan etc.

Vill du veta mer?

Kontakta oss för offert eller boka in ett
kostnadsfritt möte

Ring: 063-13 78 80