Inbrottslarm

Galaxy-paketDet finns flera skäl till att Galaxy är Sveriges mest sålda adresserbara larmsystem, t ex att tekniken är anpassad till användarens behov i dag och imorgon! Önskas expansion av systemet, t ex vid utbyggnad, så krävs bara en uppgradering i form av ett expanderkort. Eftersom det är ett hybridsystem kan det hantera både trådbundna och trådlösa detektorer.

Galaxy inrymmer den allra modernaste tekniken.
Systemets grafik – med dubbelkommunkation – gör att operatören kan både ta emot och lägga in data på ett snabbt och effektivt sätt. Flexibiliteten gör att Galaxy är ett säkert larmsystem i de flesta applikationer. Stora som små. För komplexa nätverkslösningar finns t ex en TCP/IP-modul.

Hög flexibilitet och enkelt handhavande – med Galaxy har du alltid ett säkert system som växer med uppgiften.

Det finns många larmvarianter och moduler och vi hjälper er gärna att ta fram den bästa lösningen för er situation. Galaxy G3-48 är vårt mest populära inbrottslarm. Läs mer om larmpaketet i PDF:n nedan.

Ladda ned PDF


Brandlarm

BrandlarmVi vet alla, hur farlig och ödesdiger en brand på en arbetsplats kan bli. Därför kräver lagen att du vidtar åtgärder för att förebygga brand – för att larma om en brand bryter ut och för att skydda både byggnader och personal om det värsta ändå skulle inträffa.

Brandlarmen arbetar elektroniskt, med trådförbindelse eller trådlöst. De varnar för bränder genom ett nätverk av detektorer. Varje detektors tillstånd och placering övervakas kontinuerligt och visas på brandlarmcentralens manöverpanel.
Läs mer om brandlarmen vi installerar genom att klicka på länken nedan.

Ladda ned PDF

Frågor? Kontakta oss direkt!
Tel: 063 - 13 78 80

Kundtjänst

Larm & Signalteknik

Vi svarar på alla
dina frågor, tar emot
felanmälan etc.

Vill du veta mer?

Kontakta oss för offert eller boka in ett
kostnadsfritt möte

Ring: 063-13 78 80